Megjelenés

Friss és bő megjelenés

Az újságot hetente 20-24 oldalon  mindenki számára sok érdekességet, friss, színes információt nyújtó tartalmat jól olvasható, kiegyensúlyozott tipográfiával szerkesztjük. Saját nyomdánk által tudjuk biztosítani, hogy a szerda délutáni hírek, hirdetések is a napilap frissességével jussanak el csütörtökön reggel az olvasóhoz.

A televízió minden nap 8-10 órányi igazi helyi műsort sugároz, a maradék időben pedig új típusú, interaktív képújság látható. Nézőink percről-percre frissülő híreket, időjárást, tőzsdei jelentést, elektronikus műsorújságot és még sok más hasznos információt láthatnak a hirdetések mellett. Újdonság az üzenőfal, amire véleményeket és rövid üzeneteket lehet írni az interneten keresztül. Hírműsoraink tévé internetes oldalán is láthatók: bogarditv.blog.hu

Csak az olvasótól és a nézőtől függünk

A hetilapot 1990-ben, a televíziót 2006-ban indítottuk. Mindkettő magántulajdonú, családi vállalkozásban készül. Gazdaságilag független önkormányzatoktól, politikai és üzleti csoportoktól. Az olvasók lapvásárlása és a hirdetési bevételek tartják el, tehát kifejezetten az olvasóknak és a nézőknek készítjük.